Karin steendijk

Mijn lieve oude Imondo kan wel wat ontspanning gebruiken. Haar lichaam mag inmiddels wel 28j zijn maar van geest is ze nog steeds 16j. Grote veranderingen in de kudde hebben van tijd tot tijd de nodige spanning met zich mee gebracht. 

Ik wilde erg graag weten of ze zich beter zou voelen door haar extra te ondersteunen met massages. En hoe ik daar zelf een steentje aan zou kunnen bijdragen in de toekomst. Wat het belangrijkste voor mij was bij het try -out traject is dat ik meer inzicht kreeg in het lichaam van Imondo en dat ik antwoorden kreeg op mijn vragen als ik soms wat dieper in de kennis wilde duiken om zelf ook wat bij te leren. Een goede opvolging van 3 massages geeft mij een fijn gevoel . Ik zie dat Imondo nu makkelijker kan ontspannen en hierdoor beter in haar lijf zit. De samenwerking met Oona is zeer aangenaam en aan te raden, ze heeft serieus een groot hart voor paard en mens!

Ook is ze eerlijk in het advies geven en het uitkiezen van een traject dat past bij je paard. Als een traject niet geschikt is krijg je deze feedback ook en maak je geen onnodige kosten. Voorlopig kan ik even verder met de tools die ik nu heb gekregen en over een tijdje is  een controle check zeker weer aan de orde!

Gepubliceerd door Oona Thielens

Als ik met een positieve gedachte naast mijn paard sta en erin geloof dat Paddy in staat is om het juiste antwoord te geven op de hulp die ik hem net heb gegeven als is het maar een fractie van het goede antwoord dat hij mij geeft, dan kunnen wij bereiken wat we maar willen. Want een paard dat zich comfortabel, gelukkig en ontspannen voelt heeft het vermogen te kunnen blijven denken in situaties en nieuwe dingen te leren. Alle ervaringen die Paddy vandaag krijgt in onze training neemt hij mee in de training van morgen. Hij weet immers niet wat mijn doel is of waar ik naar toe wil werken. Hij is enkel een Master in het voelen met welke intentie en mindset ik het aan hem vraag. De weg naar het ideale Rijpaard.