Nieuw hoofdstuk aangebroken

Mijn missie is gewoon heel simpel ervoor zorgen dat paarden opnieuw beter en los door hun lijf gaan bewegen. En eigenaren het gevoel laten ervaren dat ze op een roze wolk zitten na hun training. Ik wil jullie echt de tijd gunnen waar jullie je mooiste paardrijmomenten kunnen beleven.

Ik neem jullie even mee terug in de tijd naar 2017. Ik studeerde af als sportmasseur voor paarden. En ik had het helemaal helder op mijn netvlies zitten. Zoveel mogelijk paarden en ruiters helpen om zorgeloos te genieten van hun hobby namelijk paardrijden en bovendien op een zo zorgeloos mogelijke manier. Ik mocht veel paarden behandelen en ze genoten er heel erg van. De paarden vonden het heerlijk en de amazones die vonden voornamelijk dat na een behandeling het rijden veel gemakkelijker ging.

En toen, kwam covid op ons pad. In België mochten we niet meer ons werk doen als het niet levens noodzakelijk was. Uiteindelijk besloot ik om mijn bedrijf spieren in conditie te stoppen. Ik werkte toen en nu nog steeds in de snoepfabriek Cloetta en dit namelijk inmiddels al 22j. Bovendien vond ik de beslissing nemen om te stoppen in de fabriek erg moeilijk. Het idee om volledig onafhankelijk te zijn en op eigen benen te staan kon ik toen nog niet visualiseren en dragen.
Met pijn in mijn hart besloot ik mijn passie op te geven. Zo voelde het echt voor mij. Al bleef ik wel op regelmatige basis paarden masseren van kennissen. Het helemaal loslaten kon ik toch niet zo goed.

Een hele tijd geleden kreeg ik weer nieuws uit de kosmos. Namelijk in mei 2026 gaat de fabriek dicht. En moeten de werknemers in Turnhout iets anders gaan doen. Bam! Ik viel van mijn stoel en was erg emotioneel. Oei en nu? Dacht ik bij mezelf. Een gans jaar heeft het mij bezig gehouden wat ga ik doen over 3j. Ik had er echt stress van zoals maagpijn, hoofdpijn, en rusteloos omdat ik zo op zoek was naar antwoorden.
1 ding stond vast! Ik wil iets gaan doen waar ik gelukkig van word en me echt goed bij voel. En toen kreeg ik een hulp uit onverwachte hoek namelijk van mijn vriend want die wist al lang wat ik weer zou gaan doen.

Ik had dus blijkbaar nog een go nodig om weer in de actie stand te mogen komen om in de toekomst weer met de paarden te mogen gaan werken.
Echt ik voelde de energie vanuit mijn tenen naar boven stromen ik kon wel dansen van blijdschap. En ik voelde echt yes, paarden masseren, helpen om meer comfort te vinden in hun beweging dat is wat ik te doen heb in dit leven. En dat gaan we ook weer met volle passie doen in de toekomst.


Bovendien heb ik besloten dat ik mijn skills verder wil uitbreiden in iets wat ik misschien al wel 15j hardop zeg. Maar altijd van dacht t’is niet voor mij. Hell yeah ik ga het toch doen. Als ik het niet probeer ga ik er nooit achter komen.

Ik ga de komende 3j mij volledig smijten in de studie van Osteopathie voor paarden. Ermee opstaan en ermee gaan slapen. Dat is waar ik blij van word en mij energie geeft. Mijn hersenen stretchten voor kennis die ik wil gaan vergaren.
En we zijn al begonnen 😊 heerlijk love this!

En bovendien ga ik iedereen de kans geven om hier zijn voordeel uit te halen. Ik zal namelijk elke maand praktijk opdrachten krijgen met specifieke paarden. Hoe wat waar en wanneer kunnen jullie volgen op de socials facebook en instagram. En de mogelijkheid zal er in bestaan om elke maand in te schrijven voor beperkte praktijk opdrachten aan een gereduceerd tarief waarbij je een volledige behandeling en naslagwerk krijgt.
Een volledige behandeling wil niet zeggen dat ik jouw paard meteen al osteopatisch ga behandelen. Ik ben sportmasseur en die vaardigheden mag en kan ik ten volle benutten. De nieuwe vaardigheden ontwikkelen en aanleren gaan altijd in overleg met jou als eigenaar en in het belang van het paard.

Denk jij hey dit is wat voor mij en mijn paard, dit kunnen wij wel gebruiken houd dan zeker de socials in de gaten. En mogelijk kom ik bij jullie langs. Nogmaals ik heb er super veel zin in. Ik zal super gefocust moeten blijven de komende 3j.
Jullie kennen het vast wel. Huishouden, werken , paardrijden, studeren, de hond uitlaten, boodschappen doen, en uiteraard hubby in ere houden. Genoeg te doen.
Maar draai het om. Van niks doen word je ook moe 😉

Gepubliceerd door Oona Thielens

Als ik met een positieve gedachte naast mijn paard sta en erin geloof dat Paddy in staat is om het juiste antwoord te geven op de hulp die ik hem net heb gegeven als is het maar een fractie van het goede antwoord dat hij mij geeft, dan kunnen wij bereiken wat we maar willen. Want een paard dat zich comfortabel, gelukkig en ontspannen voelt heeft het vermogen te kunnen blijven denken in situaties en nieuwe dingen te leren. Alle ervaringen die Paddy vandaag krijgt in onze training neemt hij mee in de training van morgen. Hij weet immers niet wat mijn doel is of waar ik naar toe wil werken. Hij is enkel een Master in het voelen met welke intentie en mindset ik het aan hem vraag. De weg naar het ideale Rijpaard.

Geef een reactie