4 seizoens traject

4 seizoens traject

Het hele jaar moeiteloos rijden en zorgeloos plezier!

4 Seizoens traject

Hoe dieper ik me vast bijt in de materie Osteopathie.
Hoeveel meer ik mij bewust word van het belang van het zelfherstellend vermogen en zoveel te meer ik mij bewust word van een optimaal management!

Een optimaal management gaat niet enkel en alleen over een paard dat overdag lekker buiten kan en mag staan of over onbeperkt hooi voorzien. Maar ook over ondersteuning in het herstelproces naast je training. En over misschien nog wel het allerbelangrijkste wat zwaar onderschat word. Op regelmatige basis je paard optimaal laten ontspannen. Zodat afvalstoffen niet de kans krijgen om zich vast te zetten in de spieren en hierdoor beweeglijkheid van de gewrichten beperken en onaangename spanning veroorzaken.

Gezondheidspreventie” is ervoor zorgen dat de aanvoer van afvalstoffen minder is dan de afvoer van afvalstoffen.

Ik krijg vaak de vraag moet mijn paard nog een keer behandeld worden?
Soms wel soms niet. Dit is per paard anders en afhankelijk in welke conditie het lichaam verkeerd. Een paard dat veel spanning in zijn lichaam heeft verborgen zitten heeft niet altijd het zelfherstellend vermogen om in 1 behandeling alle spanning los te laten. Al zouden we dit wel willen.
Op voorhand kan ik dus niet uitsluiten dat ik mogelijk in begin je paard een extra behandeling moet geven. Maar je mag mij op mijn eer geloven, ik ben niet het type therapeut die standaard zegt over 2 weken moet ik weer langs komen.

In de lente zitten we aan het begin van het nieuwe seizoen. De paarden zitten vol frisse energie, ze hebben zin om te gaan bewegen. Want het gras word weer groener en lekkerder Nog even de afvalstoffen die zich opgehoopt hebben in de wintermaanden die voor strammere spieren zorgen lekker los maken geeft groen licht om de lentekriebels er op een veilige manier weer uit te bewegen.

Mocht je dingen over het hoofd zien, dan ben ik er nog om met een frisse blik je paard objectief te bekijken en kunnen we samen overleggen waar je best nog wat gaat fine tunen in je management.

Denk jij: ” Ik wil volop inzetten op gezondheidspreventie” en ouderdomskwaaltjes en ongemakken voor blijven kies dan voor het 4 seizoens traject.

Wat kun je verwachten van een behandeling?

Het resultaat van een behandeling brengt jouw paard gemak, comfort en een topconditie. Zorgeloos en moeiteloos blijven rijden doorheen alle seizoenen. Vitaliteit energie en een paard dat fijn door zijn lijf beweegt.

Hoe ziet een behandeling eruit?

Vooraf krijg je voor elke behandeling een anamnese formulier toegestuurd die je online kunt invullen en automatisch word terug verzonden. Tijdens de behandeling kijken we naar de beweging voor en na. Word je paard gepalpeerd en beoordeeld op zijn bespiering en onregelmatigheden. Het paard krijgt een volledige behandeling. Naderhand maak ik het verslag volledig en krijg je die nog nagezonden.

Praktisch:

Het 4 seizoens traject komt op €300,- in totaal i.p.v. 380€ en de reiskosten zijn inbegrepen.

Bijzondere voorwaarden om van het voordelig tarief te genieten.

De behandelingen zijn te betalen behandeling per behandeling ter plaatse via directe overschrijving of payconiq . Waarbij de eerste behandeling €105,- is en de 3 overige behandelingen elk €65,- Hierdoor kun je genieten van €80,- korting in totaal op een gans jaar.

Wat betreft de reiskosten deze zijn inbegrepen tot een straal van 35 km. Val je hierbuiten dan komt er een kleine schappelijke bijdrage bij afhankelijk van de afstand. Twijfel niet om hierover te informeren. Reiskosten worden gerekend vanaf Turnhout.

Behandelingen vinden plaats op zaterdagen.

Wanneer is een 4 seizoens traject geschikt voor jouw paard?

# Als jij meer plezier uit je trainingen wilt halen.

#Als je wilt voorkomen dat je paard vroegtijdig blessures of kwaaltjes ontwikkelt.

#Als je maar één paard hebt en je zorgeloos van alle momenten wilt genieten.

#Als je een stok achter de deur wilt die jou en je paard in beweging brengt.

#Als je bereid bent om op frequente basis je paard optimaal te laten ontspannen en dit toe te voegen aan je management.

Wil jij je paard de kans geven om een ideaal rijpaard te worden en na je training met een fantastisch goed gevoel afstappen omdat het rijden zo fijn was?

Dan is deze behandeling echt wat voor jou en je paard.


Door de frequente basis van sportmassages toe te voegen aan je management vallen de kwartjes op hun plaats.

Ik zeg ja tegen zorgeloos genieten van mijn paard.

Wil jij ook na je training afstappen en nog uren het gevoel hebben dat je op een roze wolk zit? 😊 Maak dan nu een afspraak. Ik weet zeker dat je er geen spijt van zult krijgen.

Doe mij maar een ontspannen paard